Yhdeksän kymmenestä pantillisesta juomapullosta tai tölkistä palautuu automaattiin. Suomalaisten kierrätyshalu ja -into on erinomainen – miksi emme siis tekisi syötävien elintarvikkeiden lasipurkeista pantillisia?

Toistaiseksi kaikki Suomessa lasinpalautukseen viety lasi kulkeutuu rahdin mukana Englantiin sulatukseen, josta se muovautuu uudeksi tuotteeksi. Sulatus, rahti ja uudelleenmuovaaminen kuluttaa turhaan energiaa, jota voisimme vaihtoehtoisesti kiertotalouden periaatteella säästää ja pitää hyödykkeet kierrossa mahdollisimman pitkään (kunnes sellaisenaan käyttökelvottomia).

Tästä syystä kehitämme pakattaviin tuotteisiimme panttipurkkijärjestelmää, jonka avulla voimme pitää lasipurkkeja etiketteineen mahdollisimman pitkään kierrossa. Käytännössä panttipurkki tarkoittaa sitä, että kun ostamasi Unit Goods Company -tuotteen lasipakkaus tyhjenee, voit palauttaa sen lähimmälle palautuspisteelle ja saat siitä pantin takaisin. Panttipurkin pilotointia aloitetaan kevään 2021 aikana PK-seudulla.

Asutko PK-seudulla, ja löytyykö sinulta jo Unit Goods Companyn purkki kotoa? Säästä purkki kevään palautuksia varten! Toimitamme kaikille verkkokaupasta tuotteitamme tilanneille asiakkaille lisäohjeita purkin palauttamista varten panttipurkin pilotoinnin startatessa.

Close